Burgemeester op bezoek!

Laren – Afgelopen maandag 13 januari nam de nieuwe burgemeester Nanning Mol een kijkje bij de trainingsavond van Volleybalvereniging The Smashers in de Klaas Bouthal. In oktober gaf de nieuwe burgemeester middels een stukje in het Larens Journaal aan graag kennis te maken met o.a. de verschillende verenigingen van Laren. Op basis van deze interesse, heeft oud voorzitter Jan Smit hem uitgenodigd eens langs te komen. Ook de nieuwe voorzitter Wendy Kanters was aanwezig voor het bezoek. Om half 8 ontvingen zij Nanning Mol, een perfecte tijd om zowel een deel van de training van de jeugd als van de dames op te kunnen vangen. ‘Erg leuk om te zien dat de burgemeester betrokken is bij het Larense verenigingsleven’, deelde voorzitter Wendy Kanters, nadat de burgemeester na een lange werkdag richting huis vertrokken was.

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑