LET OP! Corona proof trainen!

Vanaf maandag 11 mei mogen kinderen boven de 12 jaar jaar weer sporten. Mits dit buiten georganiseerd kan worden onder leiding van een trainer. Gelukkig kunnen wij als vereniging gebruik maken van het beachvolleybal veld van Zwembad de Biezem. Aan deze training zijn, vanuit de veiligheidsregio, regels verbonden. Lees deze hieronder goed door voordat jij of uw kind komt trainen.

1. Alle jeugdleden melden per training of zij wel of niet komen in de eigen trainingsapp. Uiterlijk 1 uur voor de start van de training. 
2. Bij hoest/verkoudheid kom je NIET trainen.
3. Gebruik toilet is mogelijk (alleen in uiterste nood!), maar dan alleen buitenom (dus via toegangshek, omlopen naar hoofdingang Biezem, toilet in gang).
4. Gebruik van kleedkamers en douches is NIET mogelijk, dus kom in je sportkleding naar het veld.
5. Volleyballen op het beachveld mag met en zonder schoenen. Volleyballen op het grasveld MOET MET schoenen aan.
6. Bij binnenkomst desinfectie gebruiken op de handen. De trainers zorgen voor schoonmaken van de ballen voor elke training.
7. Voor de jeugd B: HOUD 1,5 meter afstand van elkaar en van de trainer. Voor de CMV is uiteraard advies om ook afstand te houden. 
8. Kom uiterlijk 5 minuten voor een training naar de Biezem en ga direct naar huis na afloop (de groepen moeten we gescheiden houden).
9. Ouders mogen niet bij de training aanwezig zijn. Zij mogen de jeugd brengen tot voor het toegangshek, maar mogen niet het terrein op.
10. Einddatum van de trainingen is momenteel nog niet bekend. Dit horen jullie via de trainers. Ook in geval van heel slecht weer, horen jullie via de app of de training doorgaat.

Voor vragen tijdens de trainingen, kan men terecht bij de trainers (juf Naomi, juf Marloes). Algemene vragen mbt coronaproof volleyballen kunnen naar de voorzitter (Wendy) via het contact formulier.

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑