Afscheid van trainster Naomi

Gisteravond heeft Naomi Schmitz, bij haar pupillen beter bekend als ‘Juf Naomi’, na 10 jaar afscheid genomen als trainster van de jeugd. In 2004 startte Noami als 7 jarig meisje haar volleybalcarriere bij The Smashers. In 2010 begon zij als trainster bij de jeugd en heeft dit sindsdien altijd met veel plezier gedaan.

Naast training geven is Naomi ook op andere vlakken actief geweest binnen de vereniging. Zo was zij een aantal jaar onderdeel van het wedstrijdsecretariaat en organiseerde zij mede het jaarlijks kamp en het Hemelvaart toernooi. Naomi blijft uiteraard lid van de club en gaat weer verder in haar team Dames 1, die volgend seizoen 1e klasse speelt!

Na de laatste trainingsavond was er een kort afscheid. Voorzitter Wendy Kanters sprak een mooi dankwoord en overhandigde haar een welverdiend cadeau.

Ook werden de verdere trainers Stephan en Marloes van de jeugd bedankt voor hun inzet van afgelopen seizoen.

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑