Wedstrijd schema downloaden

Komende donderdag is het weer tijd voor het Hemelvaarttoernooi. Na 3 jaar mogen we weer met elkaar volleyballen en plezier maken! Hier kunt u het boekje downloaden met informatie over de teamindelingen, het toernooi, de namen van de sponsors en de winkeliers die, zoals elk jaar weer, The Smashers een warm hart toedragen.

Wij wensen jullie allemaal veel plezier tijdens het 40e Hemelvaarttoernooi!

Het 40e Hemelvaartoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hefas Brandbeveiliging | Apotheek Zevenend | FIX-Entertainment | Rietdekkers G. de Boer & Zn. | Leo Maas Schoenmakerij | Visatelier | Fred van Sprang edelsmid | Larense Steenhouwerij | Resing en Partners Administratieve en fiscale diensten | J. & A. van der Ward Tuin- en dierbenodigdheden | Eurodranken | Makelaardij Westeneng Verbeek

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑