Groot feest bij Volleybalvereniging The Smashers: 70 jaar!

Volleybalvereniging The Smashers uit Laren vierden onlangs hun 70 jarig bestaan. Al sinds 1952 wordt wekelijks gevolleybald en afgelopen weekend werd dit gevierd met verschillende activiteiten voor de leden.

Overdag stond in het teken van de jeugd. Kinderen én ouders konden meedoen met een speciaal georganiseerd toernooi, het ouder & kind toernooi. Verdeeld over 2 velden werden wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Het was even wennen want sommige ouders hadden nog nooit gevolleybald.

Tussen de wedstrijden door konden kinderen genieten van het springkussen in de sporthal. Ook hier was het de bedoeling om als team of individueel zo snel mogelijk over de stormbaan te gaan. De winnaar ging naar huis met een bon van het Vis Atelier in Laren.

Na afloop van de wedstrijden stond er voor alle jeugd wat drinken en patatjes klaar in de Restobar. Hier werd nog nagepraat over de grappige momenten van de volleyballende ouders.

In de avond werden huidige leden en oud leden uitgenodigd voor een barbecue op het terrein van scouting Raboes. Het was een gezellig weerzien voor sommige mensen. Er werden herinneringen opgehaald en op groot scherm kon men foto’s van vroeger zien. Dank aan scouting Raboes voor het gebruik van hun locatie.

Op naar de 80 jaar!

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑