Druk bezocht Oliebollen toernooi

Het was een drukte van jewelste afgelopen zaterdag bij het Oliebollentoernooi van The Smashers. Familie en vrienden genoten van de wedstrijden en de oliebollen. Na een speech van voorzitter Wendy Kanters konden de teams starten met spelen.

Tussen de wedstrijden door en in de pauze konden spelers en bezoekers genieten van een hapje en een drankje in de bar van de Biezem. Uiteraard met een oliebol. De welbekende oliebollen waren dit jaar weer gebakken door zonen van oud voorzitter Jan Smit: Mark en Bart-Jan Smit. Dank daarvoor!

In totaal streden 12 teams voor de winst. Alle teams hadden de naam van een bekende zanger of band. Het team van scouting Raboes, die speelden onder de naam Kraantje Pappie, wonnen het toernooi. Het team ‘Jeugd van tegenwoordig’, gevuld met jeugd van de vereniging werden tweede.

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑